30 282 54 67 | 1122 Budapest, Városmajor utca 33. 3/2 | info@tetristerapia.hu

Witmann Lívia

 

BEMUTATKOZÁS

Wittmann Lívia, életvezetési tanácsadó, business coach, mediátor, pszichológus hallgató vagyok.

Coach diplomámat az ELTE Pszichológia karán szereztem, szakterületemmé az asszertív kommunikáció és a konfliktuskezelés vált. Az a tapasztalatom, hogy emberi kapcsolatainkban a legtöbb nehézséget a félrecsúszott párbeszédek, és az ebből adódó konfliktushelyzetek okozzák. Munkám során olyan módszertani elemeket alkalmazok, ami által rövid úton tisztázhatók az elakadások, és elérhetőek a célok.

Mediációs tanácsadással segítségére vagyok azoknak, akik benne vannak egy konfliktusban, és nem tudják azt feloldani. Családi haragtartás, párkapcsolati tartós nézeteltérések, válás során egyezség kötési nehézségek mind hatékonyan terelhetők a közös megegyezés irányába egy mediációs folyamattal.

Személyes és szakmai kompetenciám keretein belül segítem a hozzám fordulókat az elakadásaik feloldásában, céljaik megvalósításában és önbizalmuk erősítésében.

Ha úgy érzi, felhalmozódott a stressz az életében, vagy konfliktusok terhelik a magánéletét, szeretné világosan látni a céljait, vagy éppen célokat keres, abban az esetben a segítségére lehetek, forduljon hozzám bizalommal.

Felnőtteknek

2017 Tranzakcióanalízis TA 101 (EATA – módszertani alapképzés)
2016 Pszichológia (Fernuniversität in Hagen)
2015 Okleveles Coach (ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar – szakirányú továbbképzés)
2015 Life Coach, Mediátor (Umathum Mediátor Akadémia)
2010 Közgazdász, Marketingkommunikáció szakirány (Edutus Főiskola)

Coaching és mediációs folyamatok során a jelen helyzetből indulunk ki, és a jövő irányába dolgozunk. Esetenként eltérő lehet, de átlagosan egy -egy folyamat 4 – 8 ülésből áll.

ELÉRHETŐSÉGEIM

+36 30 833 5960
www.liviawittmann.com